Jelen pivo
Header

“Bijes je dar” krasi “Vrući tron”

„Do sada smo nekoliko puta vidjeli da je moguće da novitet u najkraćem roku stigne na „Vrući tron“, a ovaj put je to potvrdila grupa Revolt. Njihova pjesma “Bijes je dar” kojoj smo prošle sedmice poželjeli dobrodošlicu na „Top 10“ listu, sada zauzima prvo mjesto, na čemu im čestitamo.

Prošlosedmični pobjednik, numera Reperska poslakoji izvode Redov x Glue x Dare pomjerila se na drugo mjesto, dok je treća pozicija pripala pjesmi“Kontrola” u izvedbi benda Neo Stereo.

Svoje mjesto na „Top 10“ listi dugo čuva i singl Nermina Puškara „Ljubi me“, koji se sa prošlosedmične treće pozicije, pomjerio na mjesto broj četiri. U stopu ga prati singl „Ukus novog vremena“ benda Subversion BL, koji krasi sredinu „Top 10“ liste.

Na šestoj poziciji je ostao sastav Emir & Frozen Camels sa singlom “Rat za ljubav”, dok je pad od dva mjesta osjetio singl “Znam” F.M. Projecta, te sada zauzima sedmo mjesto. Tranziciju sa drugog na osmo mjesto je doživjela grupa Urban Instinkt sa numerom „Istinom sam vođen“.

Deveto i deseto mjesto smo ostavili za osvježenje liste – dva noviteta. Ovaj put su to numera „Snađi se“ benda GRRLL i singl „Pogledaj“ sarajevske grupe Činčila.

I ove sedmice pruži podršku domaćim muzičarima i glasaj za omiljene izvođače ili bendove na “Top 10” listi.  Uživaj u urbanom domaćem zvuku i #slusajdomace

 

Možda će vam se svidjeti i ovo...