Jelen pivo
Header

Božo Vrećo osvojio “Vrući tron”!

Ove sedmice zahvaljujući glasovima na našoj “Top 10” listi naš “Vrući tron” zauzeo je Božo Vrećo sa singlom “Dragi”, koji se prošle sedmice nalazio na četvrtom mjestu! Drugu poziciju je zauzeo Kolja sa singlom “Svaku noć je isti mrak”, te potvrdio prošlosedmično vicešampionsko mjesto. Na trećem mjestu našao se prošlosedmični prvoplasirani Almas sa singlom “Zmija”. Četvrtu poziciju zauzeo je muzičar iz Zenice – Zlatan Karić sa pjesmom “Otvaram oči”, koji je u padu za jedno mjesto.

Peto mjesto ove sedmice zauzima Crystal sa singlom “Učini mi to”, koja je napredovala za dva mjesta u odnosu na sedmicu koja je iza nas. U padu za jedno mjesto je bend Starbridge sa pjesmom „Odlazim“, koji se ove sedmice nalazi na šestom mjestu! Sedmu poziciju zauzima bend KamoSutra sa singlom “Hodaj”, koji je napredovao za jedno mjesto, dok se na osmom mjestu nalazi prošlosedmični novitet – Arka i pjesma “Divan dan”.

Ovo sedmični noviteti su Dede Putra sa singlom “Bratec kosi” na devetom mjestu, dok se na deseto mjesto smjestio bend Crni dani CERN-a i singl “Istinom”!

Preslušaj već sada sve pjesme i glasaj za omiljeni singl, izvođača ili bend na “Top 10” listi, jer upravo svojim glasovima odlučuješ ko će naredne sedmice osvojiti “Vrući tron”!

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...