Jelen pivo
Header

Catrin Noise – decenija služenja muzici

Iza banjalulčke kantautorke Catrin Noise je već decenija služenja muzici, a tim povodom odlučila je da da vizuelni identitet pjesmama sa albuma „Out“ koji je objavila 2011. godine.

Prva tri spota urađena su za pjesme „Cold Weather“, „Our Little Girl“ i „Destiny“. Od prve pjesme koju je napisala, „Cold Weather“, nastala prije deset godina, ova autorka govori o potrebi za promjenama postojećeg stanja – emotivnog, društvenog ili duhovnog.

„Baš zbog toga, prvi album nosi naziv „Out“. Pjesma „Our Little Girl“ je nastala u sjećanje na drugaricu Jasminu, iz emocionalne potrebe da se pojmi iznenadan prestanak čovjekovog života”, kaže Catrin Noise.

Catrin Noise 3

Ona dodaje da pjesma „Destiny“ govori o svima onima koji su u svojim sredinama sputani, a pokušavaju da stvaraju i ostvaruju se.

Album „Out“ sastoji se od autorskih numera Catrin Noise i VT (a.k.a. Plavi podrum), koji i potpisuje produkciju svih pjesama.

Nakon ovog albuma, autorka je 2014. godine objavila singl „Remember“ u izdanju net-label izdavačke kuće „Fwonk*“ iz Velike Britanije.

Pjesma „Ruke“ je singl nastao u saradnji sa bendom Akoben Electric 2016. godine, a ovu pjesmu i intervju sa njenim stvaraocima imali ste priliku da čujete, pogledate i pročitate i u Jelen Music Show.

AUTOR: Mirna Pijetlović

Možda će vam se svidjeti i ovo...