Jelen pivo
Header

“Couldn’t Go Wrong” je drugi singl Amera M

Nakon senzacionalne reakcije na debitantski singl „Dope Love“ koji je objavljen u trećem mjesecu u jeku pandemije, Amer M je nedavno objavio i svoj drugi singl „Couldn`t go Wrong“. Pjesma je snimljena u Beču i plod je zajedničke saradnje sa austrijskim star producentom Alexandrom Kahrom.

Pjesma je objavljena na svim svjetskim streaming platformama kao i na YouTube-u. Za vrijeme trajanja korona pandemije, Amer M se zadesio u Sarajevu, ali ga to nije spriječilo da objavi svoju drugu pjesmu „Couldn`t go wrong“. Spot za ovu pjesmu produkovao  je Amer M.

Od fanova i medija je dobio epitet “čudo”, što mu je simpatično, ali Amer ipak sa obje noge stoji na zemlji.

“Ne mislim da se razlikujem od ostalih. Ja samo radim svoj “posao” sa velikom ljubavlju i entuzijazmom kao i mnogi drugi ljudi. Aktivno pjevam i nastupam već dugi niz godina, a prvi ozbiljniji nastup kojeg se mogu sjetiti, ako se ne varam, imao sam kad mi je bilo osam godina i tada sam pjevao jednu solističku dionicu na Državnoj bečkoj Operi”, riječi su ovog mladog, nesvakidašnjeg umjetnika.

Njegov prvi singl sluša se u državama širom svijeta, a vjerujemo da će isto biti i sa novom numerom.

„Moram biti iskren i reći kako sam jako sretan kada čujem taktove svoje pjesme „Dope Love“ na talasima radio-stanica Amerike, Engleske, Švedske, Grčke, Brazila. Posebno je zadovoljstvo kada se jave fanovi, medijski portali, radio-stanice, televizijske kuće i iz našeg regiona. Uz sve to, dodatnu inspiraciju i snagu mi daju poruke i podrške ljudi iz cijeloga svijeta koje stižu svakodnevno preko društvenih mreža”, nastavlja Amer M.

O svom novom singlu „Couldn’t Go Wrong“ kaže:

„Moja nova pjesma ima taj „summer vibe“. Uz zvuke „Couldn’t Go Wrong“ zakoračimo veselo i u ritmu u novo ljeto.”

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...