Jelen pivo
Header

Drumelody nastupio na Ultra Europe 2019!

Poznati muzičar Berin Tuzlić, muzičkoj javnosti poznatiji kao Drumelody, nastupio je na muzičkom festival Ultra Europe 2019. Njegov performans oduševio je mnogobrojne posjetioce ovog muzičkog festivala, koji iz godine u godinu privlači sve više posjetilaca u Splitu.

Jedinstvena atmosfera muzičkog festivala Ultra Europe 2019, maestralena produkcija audio i vizuelnog doživljaja, tri dana je pozornica svjetske elite elektronske muzike, na kojoj su se smjenjivale zvjezde izvodeći najnovije muzičke mikseve. Na impresivnoj pozornici najvećeg lineup-a Ultra Europe 2019, nastup je imao bh. muzičar Drumelody.

 

“Bilo je izuzetno zadovoljstvo nastupiti pred publikom iz cijelog svijeta, koja je vrlo dobro upućena u scenu elektoronske muzike i prati svjetske festivale. Posebno ističem organizaciju i tim profesionalaca Ultra Europe 2019, koji su stvorili fenomenalne uslove da se autori mogu izraziti uz najbolju svjetsku produkciju ovako zahtjevnih evenata. Nadam se da je i publika jednako tako uživala koliko i ja”, izjavio je Berin Tuzlić.

Možda će vam se svidjeti i ovo...