Jelen pivo
Header

Emberdown i “Cape of Gray” na vrhu “Top 10” liste!

Bend Emberdown i “Cape of Gray”, zahvaljujući glasovima publike zauzeli su “Vrući tron” u okviru naše muzičke platforme. Na drugom mjestu je popularni bend iz Sarajeva, Sunday Stories, koji se sa singlom “Moon & Sky” prošle sedmice nalazio na samom vrhu “Top 10” liste.

Treće mjesto na našoj top listi zauzima Zlatan Karić sa singlom “Falling”, koji je napredovao za dvije pozicije. Na četvrtom mjestu se nalazi Sassja i singl “Moj dragi”, koja se prošle sedmice nalazila na drugom mjestu, te je u padu za dvije pozicije.

Bend Bruhuuhu i singl “DJ Monkey”, u padu je za dva mjesta, te se ove sedmice nalazi na petom mjestu. Šesto mjesto zauzima Pajperov smijeh i singl “Zupčanik”, koji je u padu za dva mjesta u odnosu na prošlu sedmicu.

Bend Infuzija sa singlom “Magle”, nalazi se na sedmom mjestu, te je u padu za jedno mjesto na ovosedmičnoj “Top 10” listi. Osmu poziciju zauzima bend DUM DUM i singl “Hoću da znam”, koji smo prošle sedmice predstavili kao novitet na listi.

Ovosedmični noviteti na “Top 10” listi su Urban Instinkt i Frenkie sa singlom “Ustani i kreni”, kao i Emir & Frozen Camels “Sarajevo, New York, Roma” (Live Acoustic).

Glasaj do kraja sedmice za svoj omiljeni singl, izvođača ili bend, uživaj u kvalitetnoj domaćoj muzici u okviru Jelen Music Show platforme i podrži domaću muzičku scenu.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...