Jelen pivo
Header

Filip Marić predstavio singl “Šećer”

Mladi muzičar Filip Marić je publici predstavio zaraznu funky stvar, zanimljivog naziva “Šećer”! Plesni ritam upotpunio je i originalan i dinamičan video spot, koji je oduševio publiku. Autor pjesme je sam Filip Marić, dok je u pomoć oko aranžmana priskočio Siniša Lukić, pionir elektronske muzike na našim prostorima.

“Potrudili smo se da spot bude što smješniji, slađi i bizarniji, jer smo htjeli da uhvatimo funky vibe pjesme i mislimo da smo uspjeli donekle u tome. Uglavnom, sav rad sa Sinišom bude pun smijeha i dobrog zezanja, jer smo obojica veliki zafrkanti i ekstroverti” otkriva nam Filip, te ističe da je ovo tek početak.

Novi singlovi uskoro očekuju publiku, kao i kreativni video spotovi. Autor otkriva, da će uzeti malo ozbiljniju putanju u realizaciji materijala, jer voli eksperimentisati sa zvukom, imajući u vidu da ga inspirišu različiti umjetnici, od Bon Ivera do Stevie Wondera i Chris Cornella.

Dodaje da se itekako štošta može očekivati u narednom periodu, ali je sada veoma srećan zbog odličnih reakcija publike i svakodnevnih medijskih objava o aktuelnom singlu.

Poslušaj “Šećer” i pogledaj ovaj zanimljiv video spot!

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...