Jelen pivo
Header

Frenkie, Kontra i Indigo osvojili prvi ovogodišnji “Vrući tron”

Frenkie, Kontra i Indigo sa singlom “Mosh pit”, nakon sedam dana pauze, ponovo su se našli na samom vrhu “Top 10” liste! Ovaj trio iz FM Jam ekipe je osvojio prvi ovogodišnji “Vrući tron”. Čestitamo ekipa!

Visoko drugo mjesto zauzima Božo Vrećo sa pjesmom “Krila”, koji je napredovao za jedno mjesto u odnosu na prošlu sedmicu. Kolja Pejaković sa singlom “Život je san” je sa prvog mjesta, gdje se nalazio prije sedam dana, došao na treću poziciju “Top 10” liste.

Na četvrtom mjestu ove sedmice se nalazi bend Tupas Mene i singl “Stranac”, koji je zadržao prošlosedmičnu poziciju na listi. Palladio String Quartet i “Horizons” smo prošle sedmice predstavili kao novitet na listi, dok se ove sedmice ovaj sastav nalazi na petom mjestu. Šestu poziciju zauzima Dalal Midhat sa singlom “Instant”, koja je napredovala za jedno mjesto na “Top 10” listi. BoX sa singlom “Berlin” je u padu za jedno mjesto, te se ove sedmice nalazi na sedmom mjestu, dok se na osmoj poziciji nalazi Hibrid sa singlom “Malo mi fali”. Ovaj singl smo prije sedam dana predstavili kao novitet na listi.

Ovosedmični noviteti na “Top 10” listi su Charna sa singlom “Sanjaš”, kao i bend Retro sa singlom “U tvojim rukama”.

Glasovi publike odlučuju ko će se naći na “Vrućem tronu” iduće sedmice. Do kraja sedmice glasaj za svoje favorite i pomozi im da dođu do vrha “Top 10” liste.

Podrži domaću muzičku scenu i #slusajdomace

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...