Jelen pivo
Header

Infuzija ostaje na “Vrućem tronu”

Drugu sedmicu februara na „Vrućem tronu“ provodi numera „Arhangel“ benda Infuzija, koja je i prošle sedmice krasila vrh „Top 10“ liste. Još jednom naše čestitke idu u Bratunac!

Transfer sa trećeg na drugo mjesto je napravila numera “Podočnjaci” benda Srklet, koja je početkom ove godine provela dvije sedmice na „Vrućem tronu“. Svoj prošlosedmični plasman je popravila numera „Tatra“ grupe Kolektivna šteta, koja sada zauzima treću poziciju.

Na četvrtom mjestu je ostao duet „Moćni ponedeljak“ u izvedbi dvojca  – Bojan Madžar i Kristina Moconja. Sredinu liste je zauzeo prošlosedmični novitet, numera „NewLand“ projekta Drumelody, iza kojeg stoji Berin Tuzlić.

Dugo vremena se na „Top 10“ listi nalazi singl sarajevskog bena Činčila, pod nazivom „Monkey In My Head“, koji je trenutno na šestoj poziciji. Sedmo mjesto je pripalo singlu „Reprezent“ koji izvodi reper Sanin Bašić Nyca.

Osma pozicija je odnedavno rezervisana za jedan od tri noviteta, a ovaj put je u pitanju pjesma „Glad“ tuzlanskog benda Big Brothers. Drugi novitet je singl „Blizu“ Muhameda Trnke a.k.a. Muki, dok listu završavamo rep pjesmom „Istinom sam vođen“ u izvođenju benda Urban Instinkt.

I u 2021. pružamo snažnu podršku domaćoj muzičkoj sceni! Nastavi i dalje da podržavaš omiljene bendove i izvođače i pomozi im da dođu do samog vrha naše „Top 10“ liste!

Uživaj u urbanom domaćem zvuku i #slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...