Jelen pivo
Header

Jutro & Sencho na “Vrućem tronu”

Sa desetog na prvo mjesto u rekordnom roku je došla numera Tih se godina pjevala“, koju su snimili bend Jutro i Sencho. Riječ je o pjesmi posvećenoj ’80-im godinama, a naše čestitke putuju u Tuzlu.

Novitet „Ljeto“ grupe Crvena Jabuka došao je na drugo mjesto. Sa četvrte na treću poziciju se pomjerila numera „Vama“ banjalučkog benda Subversion. Još jedna pjesma koja je ovu sedmicu napravila korak naprijed je „Tamo gdje je ljubav“ koju izvodi muzičar ŠKAFF.

Treći prošlosedmični novitet koji se održao na „Top 10“ listi i zauzeo središnju poziciju je pjesma „Pun mjesec“ Ervina Sadiković aka Poket Coffee, koja je nastala kroz saradnju sa Arminom Ćehićem Čupijem.

Pjesma „Modre rijeke i grimizne vatre“ benda Hidden Resonance nakon dvije sedmice provedene na prvom mjestu, sada zauzima šestu poziciju. Sa šestog na sedmo mjesto se pomjerila numera „Identitet“ mlade muzičarke Muhe.

„Ljubi seka“ novitet je tuzlanske MC prvakinje Sassje koja u veselom maniru prikazuje svoje lirične i vokalne sposobnosti. Deveta pozicija je ovaj put rezervisana za prvenac „Pajac“ Alije Mrkonjića, koji je izdao pod samostalnim muzičkim projektom F 91. „Top 10“ listu zatvaramo pjesmom „Novi dan“ Darka Savića i Nemanje Mačinkovića koji su novom numerom pozvali sve ljude da prekinu tišinu i prestanu da ignorišu postojanje nasilja oko nas.

„Top 10“ lista je mjesto na kojem ćeš uvijek naći kvalitetan i urban zvuk, ali i upoznati se sa novitetima sa domaće scene. Kao i uvijek, svoj glas daj omiljenoj pjesmi, te joj pomozi u osvajanju „Vrućeg trona“.

#slusajdomace

 

Možda će vam se svidjeti i ovo...