Jelen pivo
Header

KamoSutra i The Babe Barbarella ostaju na “Vrućem tronu”

Treću sedmicu na “Vrućem tronu” provode bendovi KamoSutra i The Babe Barbarella, jer je njihov duet „To nisam ja“ ponovo osvojio najveći brog glasova. Čestitamo!

Kontinuitet u napretku ostvaruje numera I Like To Dance” koju reper Edo Maajka izvodi sa muzičarima Vojkom V i Budom, koja je sa petog, došla na visoko drugo mjesto.

Korak unazad napravila je pjesma benda Eho Radar “Bez Granica”, koja se trenutno nalazi na trećoj poziciji. Četvrto mjesto drugu sedmicu u nizu zauzima singl „Kiša“ mladog sarajevskog benda SindromZ.

Numera „Jedan dan, jedna noć“ Dine Merlina krasi sredinu liste, dok je pozicija broj šest pripala banjalučkom bendu Subversion BL i numeri  “Vama”.

Sa šestog na sedmo mjesto je otišla pjesma “Kad bih mogla” benda Radno Vrijeme, dok je broj osam zauzela numera „Iluzija“, koju su snimili bendovi Neo Stereo i Helem Nejse zajedno sa DJ Soulom.

Noviteti koje predstavljamo ove sedmice su “Anarhija”, treći singl tuzlanske hardcore grupe Urban instinkt, te numera “Fuj” Dejana Jelića, koji nastupa pod umjetničkim imenom No!z.

Jelen Music Show lista hitova je miks različitih žanrova, muzičkih pravaca i muzičara, koji imaju najmanje jednu zajedničku osobinu – kvaltetet. Baš kao i vi – koji pratite i glasate iz sedmice u sedmicu za svoje favorite.

 

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...