Jelen pivo
Header

Laka novim singlom „Mama“ oduševio publiku!

Pred novogodišnje praznike, Laka i Lela su obradovali svoje fanove sa novim singlom i videospotom pod nazivom “Mama”, ali i najavili novi album, koji bi trebao biti objavljen u prvoj polovini naredne godine. Prve reakcije i pozitivni komentari publike pokazuju da je Laka ponovo opravdao očekivanja!

Album se snima u studiju Lakinog bubnjara Matka Gaće u Makarskoj i kako kažu većina materijala je već završena. Pjesma “Mama” će se takođe naći na novom albumu. Pjesmu je napisao Laka, aranžman potpisuju Dino Šukalo i Laka, mix Matko Gaće, a mastering Matej Gobec.

“Kao i sve naše pjesme, i ova ima humora i ironije, ali i ozbiljniju poruku koja je negdje ispod površine” – kaže nam Lela.

Za ovu pjesmu Laka je snimio i video spot u produkciji tima Proces Digital, u režiji Tarika Biča. Spot je snimljen na Željezničkoj stanici u Sarajevu.

“U spotu imamo vilenjačke uši, jer su mi često govorili “njega ti vile nosaju”! Slučajno sam ih našao, obično kad nešto ne tražiš, to i nađeš. Tako ja ne tražim milion eura” – objašanjava Laka svoj i Lelin stajling u spotu.

Prepoznatljiva kreativnost i univerzalni umjetnički izražaj brata i sestre Laković ni ovoga puta nisu izostali, tako da će se ovaj zabavni plesnjak sigurno naći na mnogim novogodišnjim set listama.

Poslušaj singl “Mama”.

#muzickilonac

Možda će vam se svidjeti i ovo...