Jelen pivo
Header

Lejla Dolores prva pobjednica regionalne “Top 10 liste”

Regionalna “Top lista” je nakon deset dana glasanja dobila prvog pobjednika, odnosno pobjednicu. Najveći broj glasova i titulu prve muzičarke koja je osvojila regionalni “Vrući tron” odnosi mlada i talentovana Lejla Dolores. Čestitamo!

Lejla se za prvo mjesto borila sa velikim regionalnim imenima, pa su tako na drugom mjestu završili Urban&4 sa numerom “Sama”, koji nastavljaju svoju “borbu” za prvu poziciju. Na trećem mjestu je završio bosanskohercegovački umjetnik Zlatan Karić sa novim singlom i video spotom za pjesmu “Wipe yo ego”.

Na listi je ostao regionalni hit “Flešbek”, repera Marčela, koji je zauzeo četvrtu poziciju, dok se na sredini liste našao drugi veliki hit, najnovija pjesma Gibonnija pod nazivom “Lažu fotografije”.

Novitet grupe Bruhuuhu, numera „Plastic People“, koja nosi inspirativnu poruku, zahvaljujući vašim glasovima je dospjela na šestu poziciju, te ostaje u borbi za “Vrući tron”. Još jedna numera iz rubrike “Zvuk regiona” ostaje na listi – “20cm mađije” reperskog dua Prti Bee Gee, koji su po broju glasova zauzeli sedmo mjesto. Posljednji voz i još jednu priliku da osvoji regionalni “Vrući tron” je uhvatila The Sassja sa numerom “Raggamuffin Rising” , koja je nastala u saradnji sa splitskim duom Banana Zvuk.

Ovosedmični noviteti dolaze iz rubrike “Muzički lonac” – prvi je novi singl Ede Maajke “Moćno”, koji će se naći na istoimenom albumu, a 10. poziciju je zauzela numera “Kafana” benda Dubioza kolektiv.

Prva regionalna “Top 10 lista” je donijela mnoštvo iznenađenja, ali i pokazala da je sve moguće. Pored muzičara sa višedecenijskom karijerom, Jelen Music Show publika je podržala mladu umjetnicu, koja svoj muzički put tek gradi. Slijedi sedam uzbudljivih dana i veliki broj preokreta na “Top 10” listi, a podsjećamo da možete glasati do nedjelje naveče.

#slusajdomace

 

Možda će vam se svidjeti i ovo...