Header

Mak Kalem objavio album ‘Ludus’

Mostarski kantautor, Mak Kalem, objavio je svoj prvi solo album pod nazivom ‘Ludus‘. Ovo je do sada njegovo drugo izdanje u karijeri. Ovaj muzičar je sa bendom Jester’s Play 2014. godine objavio ‘Spare Aude‘, ali je nakon toga krenuo samostalno da stvara muziku. Prvi solo singl bila je obrada Šantićeve ‘Što te nema’ na engleskom jeziku, da bi kasnije objavio i ‘Fool’s Journey‘. Obje pjesme su objavljene na pomenutom albumu ‘Ludus’, koji možeš preslušati na linku na dnu vijesti.

Fotografije koje su korištene za omot i naslovnicu albuma, snimila je Tajana Roxy Dedić, poznatija kao Artist At Camera. Vizualni identitet na albumu radili su Ida Dugalić i Mak Kalem. Kao i prvi album, Ludus je snimljen u Zagrebu (LEMON PRODUCTION, NLO studio) april/maj 2019 godine. Producent albuma je Srđan Sekulović Skansi.

”Ludus” čini osam pjesama,među kojima je i obrada pjesme Alekse Šantića ”Što te nema”. Mak je uradio prepjev nastojeći što prirodnije adaptirati pjesmu na engleski jezik.

Album ”Ludus” dostupan je na oficijelnoj stranici www.makkalem.rocks, te na ostalim digitalnim servisima i online store-ovima.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...