Jelen pivo
Header

Na “Vrućem tronu” BruhUuhu sa pjesmom “Frontline”

Zenički bend BruhUuhu stigao je na “Vrući tron”! Posljednjih nekoliko sedmica su konstantno napredovali na “Top 10” listi, a njihov singl “Frontline”  koji prati zanimljiv i energičan spot, sada osvaja prvo mjesto, zahvaljujući vašim glasovima. Čestitamo bendu BruhUuhu.

Kako su prvo mjesto poslije nekoliko sedmica provedenih na vrhu, ustupili kolegama iz Zenice, bend Sopot se sa pjesmom ““Krenimo iz početka” pomjerio za samo jedno mjesto, te sada zauzima visoku drugu poziciju.

Prošlosedmični plasman je popravio i sarajevski alternativni bend Činčila, čija se numera “Gdje mi je glava” nalazi na odličnom trećem mjestu. Svoj plasman od prethodnih nekoliko mjeseci su minimalno pokvarili momci iz grupe Brutal Protest, ali njihov hit “Noć, noć” ne poznaje drugi dio naše liste, pa se i ovaj put našao na četvrtom mjestu. Svoje mjesto od prošle sedmice nije mijenjao Stefan Maestro sa singlom “Hani” – sredina liste je još jednom rezervisana za mladog repera.

Šestu poziciju zauzlea je balada, pjesma na engleskom jeziku “Badass Lover” Maje Nurkić, poznatije pod umjetničkim imenom Maysia. Sedmo mjesto pripalo je prošlosedmičnom novitetu, singlu “Gledaj svoja posla” bihaćkog repera Chippe MC, dok se na osmoj poziciji nalazi pjesma “Vazduh” u izvedbi Anje Štark i Hibrida.

Novi singl “Slobodna” pank benda  Subversion je prvi ovosedmični novitet, dok “Top 10” listu zatvaramo  singlom “Crk’o Pank” Ademira Mulaosmanovića, čije je umjetničko ime RokenRole.

Mnogo puta smo vidjeli da je sedam dana dovoljno da se stvari potpuno izmiješaju na “Top 10” listi. Noviteti mogu doći do prvog mjesta, osvajači “Vrućeg trona” mogu ispasti sa liste. A to sve odlučuju vaši glasovi. Zbog toga, ne zaboravite da glasate za muziku koju volite, te na taj način omogućite omiljenom bendu da osvoji “Vrući tron”.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...