Header

Na „Vrućem tronu“ i dalje Holographic Human Element

Pjesma „Running away, reaching for“ instrumentalnog sastava Holographic Human Elelement drugu sedmicu zaredom je na prvom mjestu Jelen top 7 liste, odnosno na vrh našeg „Vrućeg trona“.

Drugu poziciju i dalje drži Dubioza kolektiv i pjesma „Treba mi zraka“, a na trećem mjestu je Sassja i njena pjesma „Beton“, koja je zabilježila rast za jednu poziciju.

Zlatan Karić i njegova pjesma „Let love be your game“ je pao za jedno mjesto, pa je sada četvrti na našoj listi, dok su The Babe Barbarella ESFF i pjesma „Šta kažeš, šta kažeš“ na istom mjestu kao i protekle sedmice – na petoj poziciji.

Pjevačica Diamusk i njena numera „Link in the chain of evil“ takođe je na istoj, šestoj poziciji kao i proteklu sedmicu, a sedmo mjesto zauzeo je naš proslosedmični novitet Alen Moriss i njegova pjesma „Ponekad poželim da me slažeš“.

Nas novitet ovaj put je bend Letu Štuke i njihova pjesma „Bože zdravlja“.

Podržite domaće bendove tako što ćete glasati za njih na našoj listi i slušati njihove pjesme, jer samo od vas-publike zavisi naš poredak na listi, ali i to koliko ćemo svi zajedno probuditi svijest o slušanju domaće autorske muzike.

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...