Jelen pivo
Header

Pavel ima Dobru stvar!

Foto Dallas Records Promo

Nakon velikog uspjeha singla ‘Dani koji sjaje’, kojim su najavili svoj novi, sedmi studijski album, Pavel nam donose i drugi singl s nadolazećeg albuma, prilično drugačiji od bilo čega što su dosad snimili.

‘’Dobra stvar’’ je jedina Pavelova plesna disco pop pjesma i zato je još i više volim’’ – poručio je njen autor Aljoša Šerić, kojem su se u aranžmanu pridružili stalni saradnik i producent Jere Šešelja, dok aranžmani gudača nose potpis Dalibora Grubačevića.

Režiju video spota potpisuje Radislav Jovanov Gonzo, a plesni ritam pjesme pretočen je u isti takav video, koji je bendu, kažu, najbolji do sada.

‘’Dobra stvar se kuhala jako dugo, još od mog samostalnog albuma i napokon sam je dočekala! Ta pjesma ima sve, dobru melodiju, plesni ritam i zarazan refren. Od prvog trena sam znala da je hit materijal, plesna i zabavna, stoga ni spot nije smio biti drugačiji. Gonzo je po meni napravio najbolji spot za nas, jedno od najdražih snimanja definitivno.’’ – poručila je Tonka o novoj pjesmi.

Za make up je zaslužna Ivana Medenjak, za frizuru salon Collete, a za styling Marija Cvitanović. Montažu i postprodukciju spota potpisuje Marko Šuvak Martinović, a asistent kamere bio je Antonio Golub.

‘Dobra stvar’ dostupna je na svim streaming servisima, a spot pogledaj na youtube kanalu Dallas Recordsa!

#zvukregiona

Možda će vam se svidjeti i ovo...