Jelen pivo
Header

Pjesma “Modre rijeke i grimizne vatre” osvojila “Vrući tron”

Pjesma „Modre rijeke i grimizne vatre“ benda Hidden Resonance po prvi put je došla na „Vrući tron“ Jelen Music Show „Top 10“ liste. Čestitamo travničkom bendu koji je osnovan 2018. godine.

Drugu poziciju je zauzeo još jedan prošlosedmični novitet – pjesma „Tamo gdje je ljubav“ koju izvodi muzičar ŠKAFF, dok je treće mjesto pripalo numeri „Vama“ banjalučkog benda Subversion.

Između četiri prošlosedmična noviteta se smjestila pjesma  “Not good for me” koju izvode Same & Malik. Singl „Identitet“ mlade muzičarke Muhe koji smo takođe predstavili prošle sedimice, stigao je na petu poziciju. Sa četvrtog na šesto mjesto se pomjerio singl “Karma” sarajevske grupe Sunday Stories.

Od 7. do 10. pozicije su se poredali ovesedmični noviteti na „Top 10“ listi. Tako poziciju broj sedam krasi pjesma na engleskom jeziku „Senses“ koju izvodi bend KillingJazzHardCoreBaby. U stopu je prati numera „Nokturno“ novog benda Castra. Pretposljednju poziciju je zauzeo reper Chippa sa numerom „Sve je u novcu“, a listu zatvaramo novitetom “Autogrami” u izvedbi Sanina Bašića aka Nyca.

Čak četiri noviteta su od ove sedmice u borbi za „Vrući tron“. Uz njih, još šest pjesama je u potrazi za prvom pozicijom. Preslušaj ovosedmičnu „Top 10“ listu, uživaj u dobroj muzici i glasaj za omiljeni zvuk.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...