Jelen pivo
Header

Pjesma „Odlazim“ simbolično za kraj godine na „Vrućem tronu“

Sarajevski bend Starbridge sa pjesmom „Odlazim“ osvojio je najviše glasova i tako se simbolično za kraj 2018. godine popeo na naš „Vrući tron“. Na prvo mjesto Jelen top 10 liste došli su sa četvrtog.

Na drugu poziciju je sa šeste dospio Almas sa numerom „Zmija“, dok je na treću sa prve pao Aleksandar Vidaković i njegova pjesma „Venus and Mars“. Edo Maajka koji je pjesmu „Otrov“ napravio u saradnji sa Dinom Šaranom ove sedmice se smjestio na poziciji broj četiri, što znači da su zabilježili pad za jedno mjesto u odnosu na sedmicu iza nas.

Proteklu sedmicu smo kao novitet predstavili još jednu sjajnu saradnju. Riječ je o bendovima Letu štuke i Dubioza Kolektiv koji su publiku počlastili sa pjesmom „Zemlja gori“. Ova pjesma se uz pomoć vaših glasova smjestila na mjesto broj pet.

Još jedan proslosedmični novitet, bend Trojica i njihova numera „Ovo nije mjesto za nekog kao ti“ dospio je na poziciju broj šest, dok se Vanja Mišić sa pjesmom „Tu i tu“ zahvaljujući broju vaših glasova ovaj put smjestila na mjesto broj sedam. Hibrid je zadržao isto mjesto kao i protekli krug glasanja, tako da na listi možete da pronađete njegovu pjesmu „Opet se nadam“ na mjestu broj osam.

Ovaj put smo kao novitete predstavili dva sjajna umjetnika. Riječ je o Zlatanu Kariću i njegovoj pjesmi „Otvaram oči“ i Boži Vreći koji se ovaj put na našoj listi predstavio sa numerom „Dragi“.

Ostalo je još nekoliko dana za glasanje, pa požurite, preslušajte sve pjesme, podijelite ih sa prijateljima na društvenim mrežama i budite dio velike porodice #slušajdomaće!

Ekipa Jelen Music Show-a vam želi srećnu i uspješnu Novu Godinu uz poruku da i u 2019.-oj ostanete vjerni domaćem zvuku!

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...