Jelen pivo
Header

Povratak na “Vrući tron” – Numera “To nisam ja” na prvoj poziciji

Pjesma „To nisam ja“ bendova KamoSutra i The Babe Barbarella, poslije kratke pauze, vraća se na „Vrući tron“. Duet je ponovo osvojio najveći broj vaših glasova, na čemu im čestitamo.

Eho Radar je zamijenio mjesto sa osovedmičnim pobjednicima, te se pjesma “Bez Granica” našla na visokoj drugoj poziciji.

Na trećem mjestu je ostala numera „Jedan dan, jedna noć“ koju izvodi muzičar Dino Merlin,  dok je skok od četiri mjesta i dolazak na poziciju broj četiri ostvario bend SindromZ sa numerom „Kiša“.

Sa sedmog na peto mjesto je napredovala pjesma I Like To Dance” koju reper Edo Maajka izvodi sa muzičarima Vojkom V i Budom, koja sada krasi sredinu “Top 10” liste. Sarajevski bend Radno vrijeme se sa singlom “Kad bih mogla” našao na šestom mjestu.

Dva koraka unazad napravio je bend Subversion BL, čija pjesma “Vama” sada zauzima poziciju broj sedam. Na osmom mjestu je prošlosedmični novitet, pjesma “Bring Back To Life” muzičara Nonyx-a.

Kraj liste, tradicionalno, ispunjavamo novitetima sa domaće muzičke scene. Prva pjesma koju predstavljamo je numera „Iluzija“, koju su snimili bendovi Neo Stereo i Helem Nejse zajedno sa DJ Soulom. Mjesto broj deset je zauzeo drugi novitet, numera „Pogodi ko odlazi“ koju izvodi muzičar Rozi Golub.

Jelen Music Show lista hitova je miks različitih žanrova, muzičkih pravaca i muzičara, koji imaju najmanje jednu zajedničku osobinu – kvaltetet. Baš kao i vi – koji pratite i glasate iz sedmice u sedmicu za svoje favorite.

 

#slusajdomace

 

Možda će vam se svidjeti i ovo...