Jelen pivo
Header

Prognoza za ŠA ljeto 2019!

ŠA Fest u Prijedoru ponudio nam je dugoročnu prognozu za avgust 2019. Evo šta nam poručuju: Pitali ste, kakvo nas vrijeme čeka u avgustu? Analizirajući dugoročne prognoze, mi vam sa sigurnošću možemo reći da nam stiže Vrućina! Uz upozorenje: „Makni dicu“ 10. avgusta, jer na ŠA Fest dolazi Vojko!

Rekli biste: „NE MOŽE“?! Mi kažemo: MOŽE!

Vojko Vrućina je splitski reper i muzički producent, koji je poznat po radu u bendovima Dječaci i Kiša Metaka. Prvi od Dječaka je objavio solo materijal. Album „Vojko“, objavljen 2018. godine, je prvi dio obećane trilogije, koju će činiti još i albumi „Dvojko“ i „Trojko“.

Na regionalnoj hip hop sceni Andrija Vujević je pravo osvježenje: provokativan, duhovit, repuje iskreno i sa zdravom dozom ironije o dešavanjima na Balkanu i svakodnevnom životu. Na domaćim top listama samo raste popularnost njegovim hitovima poput: „Ne može“, „Pasta italiana“ i „Kako to“.

Trenutno jedan od najpopularnijih muzičkih imena regije, svoje će rime predstaviti druge večeri ŠA Festa. Zajedno sa Vojkom iz Splita, desetog avgusta će nam stići i sjajni TBF-ovci. Morski vazduh će nam donijeti i momci iz LET-a 3, a da će atmosfera na festivalu biti vrhunska, garantuje nam dolazak mega popularnih, uvijek rado poslušanih, Partibrejkersa. Putevima iz Srbije, prvo veče festivala će doći i fenomenalni sastav IRIE FM. Čekaju nas nastupi i Mickrey Mausa, Zostera, grupe M.O.R.T, Smoke Mardeljana i Sayane. Nakon svega toga i dvije odlične after žurke uz DJ Inisa i DJ Fat V-a, a sve to uz naše prijatelje i partnere: Grad Prijedor, Sensation, Addiko banku – banku partnera Festivala i naravno nezaobilazno Jelen pivo.

Šta trebate još? Prevoz možda? I to ćemo riješiti!

Zato „Zovi čovika“ i kupuj karte dok još ima mista u „Litnjoj bašti“!

Više informacija potražite na www.shafest.com

ŠA GOES ON!

Možda će vam se svidjeti i ovo...