Jelen pivo
Header

Publika na „Vrući tron“ izglasala pjesmu „Šta kažeš, šta kažeš“

Na vrhu ovosedmične „Top 7“ liste Jelen Music Show-a nalazi se bend iz Bihaća The Babe Barbarella ESFF sa pjesmom „Šta kažeš, šta kažeš“ koja je ujedno i njihova prva autorska numera. Naš prošlosedmični novitet, sjajna umjetnica Diamusk, koju mnogi poznaju i kao nekadašnji vokal benda Dubioza Kolektiv, uz pomoć vaših glasova došla je na visoko drugo mjesto i to sa pjesmom „Link in the chain of evil“.

Na trećoj poziciji nalazi se pjevačica Ina Hamzić iz Sarajeva, čija je pjesma „Tim za nebo“ zabilježila pad sa prvog mjesta. Bend Das Ist Walter sa pjesmom „Kao da sam“ popeo se na četvrto sa sedmog mjesta, dok je na peto sa trećeg „pala“ Crystal koja se na našoj listi predstavlja sa numerom „Gubim dah“. Pad su zabilježili i Balkaneros sa svojom „Sicilijom“ koji su sa četvrtog „pali“ na šesto mjesto, dok se na poziciji broj sedam ove sedmice nalazi Frenkie i njegova pjesma „Malkice“.

Kao novitet ovaj put vam predstavljamo umjetnika iz Banjaluke, Slobodana Lazičića, koji se ljetos publici predstavio sa svojom prvom autorskom pjesmom „Kao ja“.

Glasajte za vaš omiljeni singl ili izvođača do kraja sedmice, jer upravo vaši glasovi odlučuju ko će zauzeti „Vrući tron“ i vrh „Top 7“ liste.

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...