Jelen pivo
Header

Reper Buja objavio singl “Plamen”

Banjalučki reper Buja izdao je novi autorski singl “Plamen”, a kako kaže za Jelen Music Show, riječ je o potpuno drugačijem materijalu koji je radio do sada.

“Pjesma je snimljena prošle godine i nije bila u planu da se izbacuje. Ali došlo je do toga da su me drugari natjerali da snimim spot i da se iscimam oko toga jer se njima jako dopalo i bili su oduševljeni. Rekli su mi da je “potpuno drugačija stvar nego inače”, i to je bilo presudno”, ispričao je Buja.

Spot je sniman na više lokacija u Banjaluci ali i u Dortmundu kod stadiona BVB, na ostrvu Borkum na sjeveru Njemačke, kao i na Tjentištu.

“Naravno, izabrali smo najbolje kadrove. Iskreno se moram zahvaliti Milanu Bajiću koji je čitavo ljeto sa mnom proputovao i koji se baš iscimao da i snimci i montaža budu baš kvalitetni. Pjesma je nastala prošle godine u busu u povratku sa mora i govori o prolaznosti života i sreće”, pojasnio je Buja.

Mix/master snimanje je radio Bojan Bujić, a instrumental ThaiBeats. Spot je izašao na Youtube labelu “Monopol”.

Buja se zahvalio i Aleksi Mijatoviću koji je pomogao oko režije i planiranja, Mariji Morači koja mu je pomogla oko promocije pjesme, kao i svim svojim drugarima koji su učestvovali u spotu i bili dio ove njemu jako drage priče.

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...