Jelen pivo
Header

Rock Redukcija na vrhu “Top 10” liste!

Ove sedmice naš “Vrući tron” zauzela je Rock Redukcija sa singlom “Nagrada”, koji je na sam vrh došao sa petog mjesta. Drugu ovosedmičnu poziciju zauzima Eho Radar sa singlom “Tražim te”, koji je prošle sedmice bio na prvom mjestu, dok treću poziciju zauzima Luddit sa pjesmom “Taman”, gdje se nalazio i prošle sedmice.

Prošlosedmični novitet na listi, Sunday Stories iz Sarajeva, sa singlom “Moon & Sky”, ove sedmice se nalazi na četvrtom mjestu. Petu poziciju zauzima takođe prošlosedmični novitet na “Top 10” listi, Zlatan Karić sa singlom “Falling”, dok se na šestom mjestu našao Stefan Maestro i singl “Drama”, koji je u padu s drugog mjesta.

Činčila sa pjesmom “Bez oblika” nalazi se na sedmoj poziciji, gdje se ovaj singl nalazio i prošle sedmice. Prošlosedmičnu poziciju je ponovo učvrstio i Danijel Deni Karalić i singl “200 miliona tona betona”, koji se nalazi na osmom mjestu.

Noviteti na našoj “Top 10” listi ove sedmice su Bruhuuhu i singl “DJ Monkey”, kao i Hibrid etc. x Melika Hadžić – “Live Session”.

Glasaj u toku sedmice za svoj omiljeni singl, izvođača ili bend, uživaj u kvalitetnoj domaćoj muzici u okviru Jelen Music Show platforme i podrži domaću muzičku scenu.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...