Jelen pivo
Header

Sa desetog na prvo mjesto! Urban Instinkt na “Vrućem tronu”

Sa desetog na prvo mjesto! Bend Urban Instinkt došao je na Vrući tron u rekordnom roku. Prošlosedmični novitet, njihova pjesma Istinom sam vođen“ sada zauzima prvo mjesto „Top 10“ liste, na čemu im čestitamo.

Poslije dvije sedmice provedene na najboljoj poziciji, numera „Arhangel“ benda Infuzija zauzela je visoko drugo mjesto. Jedan korak unazad otišla je i numera “Podočnjaci” benda Srklet, koji trenutno krasi treću poziciju.

Još jednu sedmicu u nizu, četvrto mjesto je rezervisano za duet „Moćni ponedeljak“ u izvedbi dvojca  – Bojan Madžar i Kristina Moconja. Kao i prošle sedmice, središnje mjesto na listi pripalo je numeri „NewLand“ projektu Drumelody, iza kojeg stoji Berin Tuzlić.

Prošlosedmični novitet, singl „Glad“ tuzlanskog benda Big Brothers ostao je na listi i osvojio šestu poziciju zahvaljujući vašim glasovima. Sa treće na sedmu poziciju se pomjerila numera „Tatra“ grupe Kolektivna šteta.

Osmo, deveto i deseto mjesto je još jednom namijenjeno novitetima. Prvi je numera „Sjeme“ dvojca S.P.O.J. koji čine Vedran Dugonjić i Sallex Perić. Drugi novitet je singl „Ljubi me“ kantautora Nermina Puškara, dok listu završavamo pjesmom „Otkad sam tebe upoznao“ Azura Jahića.

I u 2021. pružamo snažnu podršku domaćoj muzičkoj sceni! Nastavi i dalje da podržavaš omiljene bendove i izvođače i pomozi im da dođu do samog vrha naše „Top 10“ liste!

Uživaj u urbanom domaćem zvuku i #slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...