Jelen pivo
Header

Sopot ponovo osvojio “Vrući tron”

Banjalučki bend Sopot sa pjesmom “Krenimo iz početka”, ponovo je osvojio naš “Vrući tron” is a trećeg, stigao na prvu poziciju “Top 10” liste! Čestitamo ekipi iz Banjaluke!

Na drugom mjestu ove sedmice se nalazi Stefan Maestro sa singlom “Hani”, koji je prošle sedmice bio na petom mjestu naše top liste. Treće mjesto ove sedmice pripalo je singlu “Frontline”  benda BruhUuhu, koji je u padu za jedno mjestu u odnosu na prošlosedmični poredak. Singl “Gdje mi je glava”, koju izvodi sarajevski bend Činčila, ovaj put se našao na četvrtom mjestu i napredovao je za dvije pozicije u poređenju sa prošlom sedmicom.

Prošlosedmični novitet – “Kataklizma cirkusa” bijeljinskog benda Cabbage Pie ove sedmice se našao na petom mjestu, dok se na šestom nalazi pjesma “Vazduh” u izvedbi Anje Štark i Hibrida, koja je prošle sedmice zauzimala sedmu poziciju. Brutal Protest, sa aktuelnim singlom “Noć, noć”, zauzimaju sedmo mjesto i u padu su za tri pozicije u odnosu na prošlu sedmicu. Prošlosedmični novitet “Crk’o Pank” Ademira Mulaosmanovića, čije je umjetničko ime RokenRole nalazi se na osmom mjestu.

Ovosedmični noviteti na “Top 10” listi su Revolt i singl “Antagonist” i Edo Maajka sa pjesmom “Kreator”.

I ovosedmična “Top 10” lista je pokazala da je sedam dana dovoljno da se stvari potpuno izmiješaju na listi. O svemu tome odlučuju vaši glasovi. Zbog toga, ne zaboravite da glasate za svoje favorite na listi, te na taj način omogućite omiljenom bendu ili izvođaču da osvoji “Vrući tron”.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...