Jelen pivo
Header

Sunday Stories i ove sedmice na “Vrućem tronu”!

Sarajevski bend Sunday Stories i ove sedmice se nalazi na vrhu “Top 10” liste i zauzima “Vrući tron” sa aktuelnim singlom “Dišem”.  Popularni bend iz Sarajeva, koji predvodi energična pjevačica Nina Babić oduševio je publiku i i dalje vlada samim vrhom naše top liste.

Na drugom mjestu ove sedmice se nalazi Kolja Pejaković sa singlom “Previše”, koji se prošle sedmice nalazio na petom mjestu. Domino Efekt sa singlom “U meni” se ove sedmice nalazi na trećem mjestu, te su zadržali prošlosedmičnu poziciju. Frenkie, Kontra i Indigo sa aktuelnim singlom “Sad bi htjela”, ove sedmice su u padu za dva mjesta, te se nalaze na četvrtom mjestu. Petu poziciju zauzima Laka sa singlom “Ostarih”, koji smo prošle sedmice predstavili kao novitet na top listi. Ilma Karahmet sa singlom “Podižem glas” i ove sedmice zauzima šestu poziciju, dok se na sedmom mjestu nalazi Grefran i “Prazan prostor”, koji su napredovali za jedno mjesto u odnosu na prošlosedmičnu listu.

dRUMELODY sa aktuelnim singlom “You and Me”  ove sedmice zauzima osmo mjesto, te je u padu za jedno mjesto.

Ovosedmični noviteti na “Top 10” listi su The Shejvers i “Duhovi vremena”, kao i Crystal sa singlom “Uzmi sve što imam”.

Glasaj i ove sedmice za svoj omiljeni singl, izvođača ili bend i uživaj u najboljoj domaćoj muzici.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...