Jelen pivo
Header

SUNDAY STORIES VEĆ TRI SEDMICE NA “VRUĆEM TRONU”!

Sarajevski bend Sunday Stories se već tri sedmice nalazi na prvom mjestu “Top 10” liste i zauzima “Vrući tron” sa aktuelnim singlom “Dišem”, koji je osvojio srca publike. Popularni bend iz Sarajeva, oduševio je publiku, a članovi benda nisu krili zadovoljstvo ovim za njih veoma bitnim uspjehom.

Ove sedmice Domino Efekt sa singlom “U meni” napredovao je za jednu poziciju i nalazi se na visokom drugom mjestu. Frenkie, Kontra i Indigo sa aktuelnim singlom “Sad bi htjela”, takođe su napredovali za jednu poziciju, te se sa četvrtog mjesta popeli na treće. Napredak za jedno mjesto je ostvario i Laka sa singlom “Ostarih”, koji se trenutno nalazi na četvrtom mjestu.

Kolja Pejaković sa singlom “Previše”, prošle sedmice je boravio na drugom mjestu, dok se ove sedmice nalazi na petoj poziciji, te je u padu za tri mjesta. Ilma Karahmet sa singlom “Podižem glas” i ove sedmice zauzima šestu poziciju, i to treću sedmicu za redom.

The Shejvers i “Duhovi vremena”, prošlosedmični novitet, ove sedmice se nalaze na sedmom mjestu, dok se na osmom našla Crystal sa singlom “Uzmi sve što imam”.

Ovosedmični noviteti na “Top 10” listi su Eho Radar i singl “Prah”, kao i Vakat sa singlom “Dosta”.

Glasaj i ove sedmice za svoj omiljeni singl, izvođača ili bend i uživaj u najboljoj domaćoj muzici u okviru Jelen Music Show platforme.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...