Jelen pivo
Header

Sve spremno za koncert! Maya Sar večeras gost Banjaluke

Svestrana umjetnica Maya Sar ponovo je gost Banjaluke, gdje će večeras održati koncert na magičnoj pozornici tvrđave Kastel sa početkom od 21 čas. Kao što je njena publika i navikla, Maya, zajedno sa svojim desetočlanim bendom, uvijek priredi magičan nastup za pamćenje.
Brojni gosti, izuzetni umjetnici i ovaj put će upotpuniti ovaj nesvakidašnji muzički doživljaj, a pored gostiju Maya priprema i brojna muzička iznenađenja.

„Samo za Banjalučane premijerno ćemo izvesti neke pjesme koje će se naći na mom novom albumu. Kako što sam otkrila na nedavnom druženju sa mojim obožavaocima u Banjaluci, jedna od tih pjesama je ona koju ću uskoro predstaviti publici i nosi simboličan naziv „Spremna sam da živim“, a tu će se, između ostalih naći i pjesma koju smo predstavili publici na nedavnom koncertu u Beogradu“, otkrila je nekoliko detalja pred nastup ova harizmatična umjetnica.

Koncert organizuje agencija Play Team, a generalni sponzor ove jedinstvene muzičke čarolije je Addiko Bank, koja je za prisutne obezbijedila i zanimljive poklone.

Stage

Ulaznice u pretprodaji na platou ispred RK Boska, kao i putem www.kupikartu.ba, kao i prije samog koncerta na ulazu u tvrđavu Kastel. Dođite i uživajte u najljepšim notama i nježnom glasu Maye Sar!

AUTOR: Mirna Pijetlović

Možda će vam se svidjeti i ovo...