Header

“Ti si ta” je nova pjesma banjalučkog benda Racija

Mladi banjalučki hard and heavy sastav Racija svoju publiku obradovao je novom pjesmom “Ti si ta”. Posebno iznenađenje za sve fanove benda Racija jeste i vijest da se na ovoj numeri kao gostujući vokalist pojavljuje i Neša iz poznate grupe Twins.

Momci koji su poznati po energičnim nastupima širom zemlje bili su produktivni i inspirisani čak i u toku pandemije, te su svoju kreativnost usmjerili u stvaranje autorske muzike. Novu pjesmu upečatljivog naziva “Ti si ta” napisao je Neven Đurić, frontmen i gitarista grupe, a pjesma je snimljena u Cirith Ungol studiju muzičkog producenta Dražena Kecmana.

Iako je publika navikla da ga sluša u dens i pop muzici, Neša se sa radošću okušao i u hard and heavy izražaju i time ostvario jednu od svojih dugogodišnjih želja. Bend je ovom saradnjom želio da svoju muziku predstavi i novoj publici, čime ostaju istrajni u namjeri da popularizuju rock and roll i približe ga širokim masama.

Spot za pjesmu “Ti si ta” realizovali su mladi banjalučki kreativci iz Element studija – režiju potpisuje Andrej Zrnić, za kameru je bio zadužen Aleksandar Stupar, dok je montažu radio Milan Banjac.

Članovi benda Racija su: Lazar Jović (vokal), Neven Đurić, Marko Tubić (gitare), Marko Udovčić – Underdog (bass) i Stefan Skrobonja (bubnjevi).

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...