Jelen pivo
Header

Tijana Bogićević posvetila pjesmu rodnom gradu

Pop pjevačica Tijana Bogićević je prije nekoliko dana izdala novi album. Poznata po jakoj emociji i nježnom, a opet silnom vokalu, Tijana je opet oduševila svoje vjerne fanove. 

Sa novog albuma “Blizu” izdavajamo pjesmu “Veliki prasak” za koju je Tijana na svom FB profilu napisala:

“Ovu pesmu je za mene napisala @sarahcomposer i na nju sam posebno ponosna! Kao rođena Novosađanka oduvek imam dozu lokal- patriotizma u sebi i čim sam čula prve stihove pesme u glavi sam imala baš ovakav video! Činjenica da je Novi Sad Evropska prestonica kulture za 2022 godinu me je dodatno motivisala da ono što sam zamislila ostvarim u saradnji sa svojim gradom. Posebnu zahvalnost dugujem čelnicima “Grada Novog Sada” koji su prepoznali moju želju da i kroz pop kulturu promovišemo lepotu našeg grada i odlučili da stanu iza ovog projekta! Hvala i stanarima Tanurdžićeve palate koji su nam dali dozvolu da snimamo ove prelepe kadrove sa njihovog krova, znam koliko je teško to zaslužiti i da to ne dozvoljavaju bilo kome. 🤗
Ovu pesmu posvećujem svim mojim dragim Novosadjanima, mi znamo gde je “srcu najudobnije”.”
Na Tijaninom novom albumu je radila provjerena ekipa muzičara, a prije svega nadaleko poznata kompozitorka i tekstopisac Aleksandra Milutinović.
#zvukregiona

Možda će vam se svidjeti i ovo...