Jelen pivo
Header

Treću sedmicu zaredom Sunday Stories na „Vrućem tronu“

Sarajevski bend Sunday Stories i treću sedmicu zaredom su na vrhu naše Jelen Top 7 liste, a isto tako se Banjalučani Sopot sa pjesmom „Radi“ već neko vrijeme ne miču sa druge pozicije. Bend Činčila iz Sarajeva i njihova pjesma „Vozdra Hej“ su i ove sedmice na poziciji broj tri, dok su ovaj put četvrto i peto mjesto zamijenili Grefran iz Bihaća sa pjesmom „Sekret“ i mostarski sastav Floridus i njihova numera „Pepeljuga“.

Na šestoj poziciji je sarajevski umjetnik Almas sa pjesmom „Sat“, dok su na sedmoj, kao i prošli put, bend iz Kostajnice KOB i njihov singl „Strah“. Naš ovosedmični novitet je bend Dubioza Kolektiv i njihova pjesma „Himna generacije“, koja je u posljednje vrijeme, kako tekstom, tako i spotom izazvala veliku pažnju BiH, ali i regionalne javnosti i ljubitelja njihove muzike.

A kako će naša „Top 7“ lista izgledati sljedeću sedmicu i ko će ovaj put zauzeti „Vrući tron“, odlučujete upravo vi! Zato poslušajte pjesme koje vam predstavljamo na listi i glasajte za one koje vam se najviše dopadaju.

AUTOR: Mirna Pijetlović

Možda će vam se svidjeti i ovo...