Jelen pivo
Header

Tupas mene i „Novi dan“ na „Vrućem tronu“

Banjalučki bend Tupas Mene i njihov singl „Novi dan“ osvojili su naš „Vrući tron“ zahvaljujući vašim glasovima. Na prvu poziciju su stigli munjevito sa mjesta noviteta i tako na drugo mjesto potisnuli prošlosedmičnog pobjednika Laku i pjesmu „Lizalo“.

Na trećem mjestu i ovaj put možete da glasate za bend Vakat i pjesmu „Vođa“, a na četvrtom mjestu je bend Neki plavi mjesec i numera „Ljubiš mi se“ koji smo predstavili proteklu sedmicu kao novitet.

Peti su Kultur Shock i „Refugee Song“ koji su se popeli za dvije pozicije na našoj Jelen Top 10 listi, kao i ProRocks i pjesma „Fališ mi ti“ za koje sada možete glasati na poziciji broj šest.

Sassja i numera „S njom“ je pala sa četvrtog na sedmo mjesto, dok se na osmom našla pjesma „Revolution“ koju izvode Sudar Percussions, Stefan Milenković i Božo Vrećo koja je pala na listi sa čak drugog mjesta u odnosu na proteklu sedmicu.

Ovaj put vam kao novitete predstavljamo bendove Helem nejse i Bukowskee, koji će vaša srca, ali i glasove pokušati osvojiti sa pjesmama „Bolje bi ti bilo“ i „Vrati film“.

Vaše je sada da glasate, jer upravo ste vi ti koji odlučuju ko će opstati na listi, ali i osvojiti naš „Vrući tron“.

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...