Header

Vanja Mišić sa pjesmom „Tu i tu“ na „Vrućem tronu“

Talentovana pjevačica Vanja Mišić sa svojim singlom „Tu i tu“ drugu sedmicu zardedom vlada „Vrućim tronom“ Jelen top 10 liste. Nepromijenjenu drugu poziciju kao i protekle sedmice drži bend Tattoo čija je pjesma „Veliki bit“ osvojila srca publike, koji su dali veliki broj glasova, te pjesmu zadržali visoko na našoj listi.

Sa petog mjesta na treće, a uz pomoć vaših glasova, stigla je ekipa B-TON sa numerom „Kontrast“. Koliko volite Edu Maajku pokazali ste vašim glasovima koji su njegovu pjesmu „Otrov“ koju je radio sa Dinom Šaranom, smjestili na čestvrto mjesto na listi.

Numera „Nema vremena“ koju izvode The Babe Barbarella ESFF sa trećeg je pala na peto mjesto, a sa četvrtog na šesto spustio se i singl „Mali“ benda KamoSutra.

Dama i numera „Džip i džin“ popeli su se za jednu poziciju više, u odnosu na proteklu sedmicu, pa tako sada za njega možete da glasate na broju sedam, a ako želite da date svoj glasu bendu Multicultus i pjesmi „Epilepsia“, umjesto na sedmom, potražite ih ove sedmice na osmom mjestu naše liste.

Kao novitete ovaj put vam predstavljamo pjesme „Opet se nadam“ koju izvodi Hibrid i „Cold hard Heart“ benda The Ricochet.

Na vama je sada da preslušate pjesme, te svoj glas date onima koji vam se najviše dopadaju. Slušajte domaće i podržite domaće!

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...