Jelen pivo
Header

Vatra sjajnim novim video spotom najavljuje rođendanski koncert na zagrebačkoj Šalati – 25.5.2024.

Foto Mare Milin

Na predivnom otvorenom prostoru zagrebačke Šalate, lokacije na kojoj su održani mnogi legendarni koncerti, Vatra će 25.5.2024. proslaviti 25 godina profesionalne karijere, a koncert najavljuju novim singlom. “Meni treba tako malo” energetska je bomba koja kao da poziva na lošu čagu u dobrom društvu! Ukoliko se prepoznaješ u gore navedenom i pritom želiš ostati vječno mladi, pridruži nam se 25.5.2024. na Šalati, jer poziv na rođendan se ne odbija.” – izjavio je autor Ivan Dečak povodom objave novog singla i najave najvećeg samostalnog koncerta.

Za upravo objavljen singl “Meni treba tako malo” splitska umjetnica i iskusna rediteljka Marcella Zanki snimila je vrhunski video spot.

“Pjesma me odmah “kupila” – rekla je Marcella – “mislim da će biti veliki hit, a samu inspiraciju našla sam u tekstu pjesme. Zamislila sam par koji je odavno prekinuo, ali su se nakon dugo vremena sreli na kućnoj zabavi i strast se jednostavno ponovno rasplamsala. Dečak je tu kao narator njihove priče. Ne znam koliko se to kuži na kraju, ali to nam je bila neka vodilja na setu.

Spojili smo se s Rebeccom i Mariom koji su nevjerovatni plesači i mega opušteni akteri ispred kamere, veliki profesionalci koji su takođe dodali svoje ideje na moju priču ili su se momentalno, u trenutku, snalazili.

I kada se tako okupi savršen tim ljudi koji se kreativno nadopunjuje – to je poenta cijelog ovog posla!” Spot je filmskom kamerom sniman u kući Winkler, nepokretnom kulturnom dobru Grada Zagreba, a nosioci priče su plesači Rebecca Krajnović i Mario Vrbanec.

Koncertom na Šalati – 25.5.2024. – Vatra obilježava 25 godina od obajve svog prvog studijskog albuma “Između nas” 1999.godine, sa kojeg i danas na koncertima izvode pjesme “Bilo je dobro dok je trajalo” i “Vrati se”.

Možda će vam se svidjeti i ovo...