Jelen pivo
Header

„Veliki bit“ i Tattoo preuzeli „Vrući tron“

Ovosedmični „Vrući tron“ zasluženo je pripao bendu Tattoo koji se na našoj „Top 10“ listi predstavlja sa pjesmom „Veliki bit“.  Na prvo mjesto su došli sa visokog drugog, na kojem su bile prošle sedmice. Tako su se samo zamijenili za mjesta sa The Babe Barbarella ESFF, koji se sa pjesmom  „Nema vremena“ sada nalaze na drugom mjestu.
Treće mjesto je i ovaj put uz pomoć vaših glasova zadržao Hibrid sa pjesmom „Zemlja spava“, dok je sa šestog na četvrto mjesto došao bend KamoSutra i pjesma „Mali“.

Multicultus i „Epilepsia“ su zabilježili pad za jednu poziciju, pa ih tako na listi možete potražiti pod brojem pet, a B-TON i singl  „Kontrast“ su sa pozicije noviteta dosegli šesto mjesto na listi.

Za jednu poziciju više u odnosu na proteklu sedmicu popeo se Grefran i „Dodir jantara“, pa su sad na poziciji broj sedam, a na osmom je proslosedmični novitet Belma Huseinefendić koja pjeva pjesmu  „Oči boje kestena“.

Naši ovosedmični noviteti su Dama sa pjesmom „Džip i džin“, te Vanja Mišić koja će vaša srca, ali i glasove pokušati osvojiti sa svojim singlom „Tu i tu“.

Glasajte za domaće i podržite domaće!

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...