Jelen pivo
Header

Izgubljeni

Hibrid    44

Sarajevski producent Hibrid nedavno je predstavio svoj novi video spot, zajedno sa cijelim albumom, za pjesmu „Izgubljeni“.

Pjesmu “Izgubljeni”, Hibrid potpisuje zajedno sa Belmom Zvizdić koja ju je upotpunila vokalom, a video je realizovan u saradnji “Spektroom Studio” i “Submarine Vibes”. Glumica u spotu je mlada studentica Akademije Scenskih Umjetnosti u Sarajevu, Lidija Kordić

“Debitantni album “Izgubljeni” sastavljen je od 12 pjesama koje zbog svoje žanrovske neodređenosti svrstavamo u eksperimentalnu elektronsku muziku. Kroz emotivne melodije i jedinstvenu atmosferu muzike, prenosim osjećaj izgubjlenosti u haosu današnjice, potragu za izlazom i rješenjem, te kritički osvrt na neke od loših navika svijeta u kojem živimo”, pojasnio je Hibrid.

Ovim albumom Hibrid pokazuje da se granice elektronske muzike i dalje mogu pomjeriti. Album je upotpunjen zanimnjivim crtežima za svaku pjesmu i kratku misao o pjesmi.

Gosti na albumu su Belma Zvidzić, Amina Kovačević i Adnan Salihović. Crteže i dizajn je radio Mehmed Meša Mešanović, a mix i master je rađen u Studio Chelia. Album je izdat u produkciji domaćeg digitalnog labela Submarine Vibes.

Možda će vam se svidjeti i ovo...