Jelen pivo
Header

VJERNA PUBLIKA PREPOZNALA ISKRENOST I EMOCIJU MAYE SAR

Kantautorka, kompozitorka i pjevačica Maya Sar, jedno od najznačajnijih regionalnih imena pop muzike, pred koncert u Banjaluci obradovala je najvjernije fanove, koji su u četvrtak uveče imali priliku da se druže sa njom, dobiju ulogu novinara i postave joj pitanja. Vjerni poštovaoci njene muzike i djela iznenadili su zanimljivim pitanjima i iskusne novinare, koji su u velikom broju došli u Koncept bar Bajka u Banjaluci, kako bi saznali sve detalje predstojećeg koncerta na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel.

untitled (29 of 43)

Maya Sar je zajedno sa svojim timom izabrala najkreativnija pitanja fanova, koji su pisali na njenu Facebook stranicu i prisutne u opuštenom druženju obradovala i sa ulaznicama za predstojeći koncert. Ovom prilikom Maya je otkrila kako će jedna od numera na novom albumu nositi naziv “Sebi”, kao i da je album autorski dosta zreliji i drugačiji od prethodnog, te je plod Mayinog životnog i muzičkog sazrijevanja. Pitanja su se samo nizala, a prisutni su imali želju da saznaju koji je Mayin omiljeni akord, kada će nas obradovati novim pjesmama, kao i kako se osjećala tokom nastupa na Eurosongu. Na njeno pitanje zašto baš nju posebno vole, istakli su da ih je privukla emocija i iskrenost u izvođenju pjesama, muzika i tekstovi, koji su životni i u kojima su se prepoznali, kao i Mayina jednostavnost i komunikacija sa publikom.

Prisutni su uživali i u Mayinom akustičnom izvođenju pjesme “Korake ti znam”, dok su polaznice škole pjevanja MaMa Vox uz pratnju muzičarke izveli njen singl “Krive riječi”.

untitled (42 of 43)

Nakon regionalne uspješne turneje „Maya Sar – Live in Theatre“, banjalučka publika će 05. jula uživati u posebnoj muzičkoj čaroliji pod zvijezdama. Maya Sar će na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel nastupiti sa svojim dvanaestočlanim bendom, uz posebno odabrane goste i iznenađenja.

Generalni sponzor koncerta je Addiko Bank, a jedinstveni koncertni događaj pod zvijezdama na atraktivnoj ljetnoj pozornici tvrđave Kastel u Banjaluci, organizuje “Play Team” iz Banjaluke. Ulaznice po cijeni od 15 KM su u prodaji na platou ispred RK Boska u Banjaluci, kao i putem stranice www.kupikartu.ba.

Ne propustite muzičku čaroliju Maye Sar, ovog ljeta u Banjaluci!

Možda će vam se svidjeti i ovo...