Jelen pivo
Header

A.N.D.R. predstavlja svoj drugi studijski album imena “pratim se.”!

Foto Kontra promo

Andrija Gavrilović aka A.N.D.R. je album predstavio prvim singlom “pleši mi.”, gdje se mladi producent po prvi put pojavljuje se kao vokalni izvodjač. Ovo nije jedini razlog zašto je ova pjesma značajna za stvaralaštvo ovog umjetnika…

Singlom “pleši mi.” ali i novim albumom “pratim se.” A.N.D.R. nam je predstavio svoj novi zvuk koji se vodi idejom da se “pravila” u muzici moraju kršiti da bi nastalo nešto autentično. Obojene harmonije, uz ritam koji ne dozvoljava da mirujete savršeno podržavaju Andijin vokal koji je produciran na veoma unikatan način.

U refrenima nam skakutava vokalna linija aludira na ples i dobar provod. Takođe, upravo tom numerom A.N.D.R. je najavio svoj drugi studijski album pod imenom “pratim se.” koji još detaljnije dočarava slobodu i unikatnost ovog umjetnika. Na albumu ćemo imati prilike da čujemo još 3 numere  sa A.N.D.R. vokalom, ali i 6 numera sa gostima koji su već poznati domaćoj publici. Marko Mandić, Sajsi MC i Iva Lorens vjerovatno nisu prvi izvođači koji vam padnu na pamet kada čujete producenta A.N.D.R.

Ova fuzija će nas raspametiti. Pored ovog nesvakidašnjeg spoja, na albumu “pratim se.” našli su se i Andrijini vječiti saborci Retrospektiva sa numerom koja potpuno izlazi iz okvira na koje ste navikli od ove pop grupe. Spoj koji vjerovatno možete da zamislite i mnogi su priželjkivali da čuju, Oli Pop i A.N.D.R.. Svakako će vas iznenaditi u kom smjeru su otišli sa ovom zajedničkom numerom. Ovom prilikom će nas A.N.D.R. upoznati sa jednom mladom umjetnicom koju nećemo prestati da slušamo. U Pitanju je Jana Đorđević koja će se po prvi put predstaviti kao Nekonaj na pjesmi koja će nam obilježiti kraj ljeta.

Od sada plešemo uz novi album od deset autentičnih pjesama koje nam je pripremio producent i izvodjač A.N.D.R.

Možda će vam se svidjeti i ovo...