Header

Frenkie i “Koraci” ponovo na vrhu!

Frenkie sa pjesmom “Koraci” ponovo je na vrhu naše “Top 10” liste, te je nastavio dominaciju “Vrućim tronom”! Visoko drugo mjesto ove sedmice zauzima hip hop muzičar Stefan Maestro i singl “Drama”, koji smo prošle sedmice predstavili kao novitet na listi. Na trećem mjestu se nalazi bend Trojica, sa singlom “Ko ti ovo radio”, koji su napredovali za jednu poziciju na listi.

Četvrto mjesto ove sedmice zauzima bend Činčila sa pjesmom “Bez oblika”, koji su u padu za dvije pozicije ove sedmice. Na petom mjestu se nalazi Hibrid sa pjesmom “Ne mogu da zaspim”, a ovaj singl je istu poziciju zadržao, kao i prošle sedmice.

Na šestom mjestu u okviru “Top 10” liste nalazi se BruhUuhu i njihov singl “Dance”, koji su u padu za tri pozicije u odnosu na prošlu sedmicu, kada su imali veću naklonost publike. Sedmo mjesto zauzima Danijel Deni Karalić i singl “200 miliona tona betona”, a ovaj singl je u padu za jednu poziciju, dok se na osmom nalazi Škodra sa pjesmom “Ona zna”. Ovaj singl je prošle sedmice predstavljen kao novitet.

“Top 10” listu su napustili Propeler i singl “Zrno”, kao i Shizomantra i “Čovjek za dijagnozom” u Live izvođenju.

Noviteti u okviru “Top 10” liste ove sedmice su Jutro i singl “Vještina”, kao i Eho Radar “Tražim te”.

Glasaj do nedjelje uveče za omiljeni singl, izvođača ili bend, preslušaj kvalitetne domaće singlove u okviru Jelen Music Show platforme i podrži domaću muzičku scenu.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...