Jelen pivo
Header

Aleksandar Vidaković preuzeo „Vrući tron“

Umjetnik Aleksandar Vidaković sa pjesmom „Venus and Mars“ uz pomoć vaših glasova preuzeo je prvu poziciju i zauzeo naš „Vrući tron“ na koji je stigao sa pozicije noviteta. Sa prvog na treće mjesto tako je potisnuo prošlosedmičnu vladarku „Vrućeg trona“ Vanju Mišić koja nam se na listi predstavlja sa pjesmom „Tu i tu“.

Na drugoj poziciji Jelen top 10 liste nalazi se Edo Maajka koji je u saradnji sa Dinom Šaranom napravio sjajnu pjesmu „Otrov“. Ova numera je zabilježila rast za jednu poziciju u odnosu na proteklu sedmicu, a zahvaljujući vašim glasovima.

Četvrto mjesto zazeo je Hibrid i „Opet se nadam“, a na ovo mjesto je stigao sa čak sedmog, na kojem se plasirao protekli krug glasanja. Pjesma „Veliki bit“ koju izvodi legendarna grupa Tattoo pala je sa druge na petu poziciju naše liste, dok se bend Starbridge i numera „Odlazim“ pozicionirao na mjestu broj šest. Ovaj bend smo u sedmici iza nas predstavili kao novitet.

Tha Babe Barbarrela ESFF i numera „Nema vremena“ su sa četvrtog pali na sedmo mjesto, a na listi je i Dama sa pjesmom „Džip i džin“ koja je sa petog pala na sedmo mjesto.
Ovu sedmicu smo kao novitete na našoj listi predstavili Almasa i njegovu pjesmu „Zmija“, te pjesmu  „Zastave“ koju izvodi Davor Matošević.

Imate još malo vremena da glasate za svoj omiljeni bend ili umjetnika, a dobro vam je već poznato da ste upravo vi ti koji odlučuju kako će izgledati poredak iduće sedmice na Jelen top 10 listi.
Slušajte domaće i glasajte za domaće!

Autorka: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...