Jelen pivo
Header

Pjesma „Sanjao sam“ nova muzička magija iz kreativne kuhinje Bože Vreće

Muzička magija Bože Vreće ne prestaje ni nakon objavljene pjesme „Pandora“, pa je tako svoju publiku obradovao sa još jednom pjesmom koju je radio sa Markom Louisom. Riječ je o divnoj pjesmi „Sanjao sam“ koju prati sjajan video spot.

Muziku i tekst potpisuje Božo, dok su aranžman radili Marko Louis i Aleksandar Dragutinović. Spot u režiji Dragana Jereminova je sniman na prelijepim lokacijama Zagajičkih brda u Deliblatskoj peščari.

“Pjesmu “Sanjao sam” napisao sam inspirisan mojom emotivnom pričom o tome koliko mi zapravo skoro uvijek idealizujemo partnera i koliko zapravo sve je neizvjesno, danas ste skupa sutra već niste. Ljubav je neukrotiva i traje poput čarolije, nekad predugo, nekad prekratko ali zapravo nas uvijek iznenadi trenutak spoznaje da nekom pripadamo i da isto tako, kroz određeno vrijeme više nismo nekom ili neko nije nama, centar svijeta” napisao je Božo o pjesmi “Sanjao sam”.

Ovaj talentovani umjetnik nije bio škrt na riječima kada su u pitanju savjeti o ljubavi i emocijama, koje piše riječima, ali i pjeva svojim divnim pjesmama.

“Neka vaša ljubav nema amplitude, volite do srži i bez kompromisa, nezaustavljivo i beskonačno. Ja tako volim i pjesma “Sanjao sam” koju sam komponovao i napisao je dar Vama, za one koji se usude  i smognu hrabrosti tako voljeti”, kaže Božo Vrećo.

On se zahvalio cijeloj ekipi na sjajnom druženju i umjetničkom radu i prijatelju i bratu Marku Louisu jer uvijek “skupa stvore nebesku pjesmu”. I Marko Louis ne krije da je uživao u saradnji.

“Svaka saradnja sa Božom je uvek nešto posebno i nov izazov. Mnogo volim kada se spoje naše energije i boje naših glasova. “Sanjao sam” je naš treći duet ali sigurno ne poslednji. Spot smo snimili na jednoj jedinstvenoj lokaciji u Deliblatskoj peščari i kada smo prvi put stigli na lokaciju imao sam osećaj da sanjam i tada sam znao da smo našli pravu lokaciju za spot. Uvek je zadovoljstvo sarađivati sa rediteljem Draganom Jereminovim koji uvek iznova donese nove ideje u vizualizacije naših spotova” kaže Marko.

Poslušajte i pogledajte „Sanjao sam“!

Možda će vam se svidjeti i ovo...