Jelen pivo
Header

Anja Štark i Hibrid predstavljaju novi singl “Voda”

Nakon što je prvi zajednički singl “Vazduh” dobio simpatije publike svojim ambijentalnim zvukovima i fantastičkim tekstom, label Podmornica sa ponosom predstavlja novi singl “Voda”.

Saradnja beogradskog dope pop dua, Anja Štark i Hibrida, producenta iz Sarajeva je rezultirala nastankom novog singla “Voda”, čije ime nastavlja započeti niz pet osnovnih elemenata.

Tekst pjesme potpisuju Milica Mitić i Aleksandra Tomović, a muziku Hibrid, zajedno sa Milicom Mitić i Aleksandrom Tomović. Osim za muziku, Hibrid je zaslužan i za aranžman i produkciju pjesme. Mastering pjesme i snimanje vokala je radio Dušan Filimonović.

“Voda” je dostupna na svim online muzičkim platformama.

Duo Anja Štark čine Aleksandra Tomović i Milica Mitić. Ranije su sarađivale u bendu Sofie from Seattle, a kao Anja Štark su aktivne više od dvije godine i do sada su objavile pjesme “Zlato”, “Mesta”, “Dječaci sa srcem slijepog miša”, “Vazduh”, “Blokovi”, “Dobro” i “Godina bez dodira”.

Hibrid je producent elektronske muzike, koji dolazi iz Sarajeva. U proteklom periodu radio je na muzici za serijal BHRT-a “First Time”, a koji je za cilj imao promociju prirodnih ljepota i aktivnog odmora u BiH u 12 epizoda. Serijal “First Time” možete pogledati na Youtube.

#zvukregiona

Možda će vam se svidjeti i ovo...