Jelen pivo
Header

Bend Multicultus preuzeo „Vrući tron“

Sa pjesmom „Epilepsia“ bend Multicultus je preuzeo naš ovosedmični „Vrući tron“. Tako su na drugo mjesto potisnuli Masu Mor i „Akvarijum“ koji je nekoliko sedmica zaredom osvajao najviše vaših glasova na Jelen Top 10 listi.

Na trećoj poziciji se nalazi bend Brutal Protest i numera „500“, koji su zabilježili pad za jedno mjesto u odnosu na proteklu sedmicu. Kao i u sedmici iza nas, za bend Tattoo i njihovu numeru „Radio“ možete glasati na mjestu broj četiri, a na petom sa trećeg se smjestio bend The Shejvers sa pjesmom „Moj svijet“.

Hibrid i „Zemlja spava“ je napredovao na listi za jedno mjesto, pa tako za njega ovaj put možete glasati na mjestu broj šest. Isti slučaj je i sa bendom The Synergy i numerom „Ne ostavljaj me“, koji su u ovom slučaju došli sa osmog na sedmo mjesto Jelen Top 10 liste.

Bend Grefran i pjesma „Dodir jantara“ su sa pozicije noviteta uz pomoć vaših glasova ovu sedmicu zauzeli osmu poziciju na listi.

Noviteti ovaj put su Makk sa pjesmom „Nema nazad“, te Misery Crown koji će vaše glasove pokušati osvojiti sa pjesmom „K.R.A.J.I.N.A.“.

Vaše je sada da preslušate sve pjesme i svoj glas date onima koji vam se najviše dopadaju. Slušajte domaće i promovišite domaće, jer ćemo samo tako svi zajedno doprijenijeti popularizaciji autoske muzike u BiH!

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...