Jelen pivo
Header

Srčani udar

Srčani Udar je osnovan 2004 g. u Kanadi i zbog svojih eksplozivnih nastupa je ubrzo stekao i nekoliko nadimaka, kao sto su “Uragan Dijaspore”i “Vukovi sa Ontarija”. Na albumu prvencu “Mrtvo Hladno” 2005. godine gostovao je Alen Islamović, a sa albuma su se izdvojili hitovi “30 Kvadrata”, “Heroj” i Kapija”.

Bend je do sada izdao 7 studijskih albuma od kojih je jedan na engleskom jeziku “Hell No”,  CBC Music, a pjesma “Frozen Ponds” ušla je u uži izbor nove himne kanadskog hokeja. Od začetka do danas, bend učestvuje na stotinama manifestacija, festivala i solističkih koncerata širom Dijaspore.

Studijske saradnje benda uključuju saradnju sa Alenom Islamovićem, Zlatanom Cehicem Cehom na pjesmi “Još Malo Vatre i Dima” i “Divlja Merry”, Danijelom Popovićem na novoj rok verziji evrovizijskog hita “Džuli”, Alen Slavica na singlu “Nijemi Film”, singl “Osjećam Te Tu” i “Čovjek iz Ogledala” u saradnji sa Tonijem Jankovićem, Osvajači na pjesmi “Između Jave i Sna”, Zanil Tataj – Zak na pjesmi “Kad Te Pukne Pjesma”, Miki Petkovski SMAK na obradi pjesme “Satelit”, Ted Yanni (producent Bijelog Dugmeta) i Marko Milivojevic (EKV) na pjesmi “Heroin”… i mnogi drugi.

Videos