Jelen pivo
Header

Banjalučki bend Ultrazvuk objavio je novu pjesmu i spot pod nazivom “Ostaje nam nada”.

Daniel Janković

Banjalučki bend Ultrazvuk objavio je novu pjesmu i spot pod nazivom “Ostaje nam nada” i oduševio publiku, koja godinama prati rad ovog veoma uspješnog domaćeg benda. Jedan od omiljenih banjalučkih bendova se poslije više od 10 godina sviranja covera i stotina nastupa okrenuo svojoj, autorskoj muzici, te sa svakim novim izdanjem pokazuje koliko je to bio dobar potez.

Daniel Janković

“Naša nova pjesma govori o svim deformacijama i manipulaciji kojoj je izloženo današnje društvo. Usamljenost, otuđenost, prevelika očekivanja i sudar sa realnošću, nesigurnost, sistemska kriza i ekonomska nestabilnost, sve u par stihova. Ono što ostaje najvećem procentu današnje populacije je nada da će se svakome od nas i svima nama život promjeniti na bolje” saopštili su članovi benda.

Daniel Janković

Muziku, aranžman i tekst je radio Z. Janković, programiranje, automatizacija, mix i mastering su radili N. Savanović i D. Janković ROUDS, dok je singl sniman u studiju Gola Voda.
Post mastering: Faruk Selimović – Fari, Studio Mollehuset, Malmoe Sweden, dok je za fotografije bio zadužen Daniel Janković.

Za video spot benda je bio zadužen Indir Merdanović.

Pogledaj video!

Možda će vam se svidjeti i ovo...