Jelen pivo
Header

“San” već osam sedmica na samom vrhu Top 10!

Dragan Moconja i Vanja Mišić sa singlom “San” i dalje zauzimaju prvo mjesto naše “Top 10” liste! Čestitamo na skoro pa najdužoj vladavini našim “Vrućim tronom”.

Drugo mjesto drugu sedmicu u nizu zauzima Jovana sa aktuelnim singlom “Sanjam”, dok se na trećem nalazi prošlosedmični novitet – Konstrakta sa singlom ‘Novo, bolje‘. Esma Numanović sa singlom “Snovi” je sa trećeg ponovo stigla na četvrto mjesto, dok je prošlosedmičnu petu poziciju zadržao Zlatan Karić sa pjesmom “Bombe”.

Marko Louis sa singlom “Ja sam želeo” je takođe zadržao svoju poziciju od prije sedam dana, pa se I dalje nalazi na šestom mjestu, dok je na sedmom Natali Dizdar sa singlom “Krug”. Ova pjesma je u padu za tri mjesta na top listi.

Foxy Head sa najnovijim singlom “Da ne mislim na bol” je u padu za jedno mjesto, pa se ovog puta nalazi na osmoj poziciji. Deveto mjesto zauzima Zoe Kida sa aktuelnim singlom “Voli me”,koja je u padu za jedno mjesto na “Top 10” listi.

Novitet za ovu sedmicu je crnogorski dvojac Who See sa aktuelnim singlom “Živi i zdravi”.

Glasaj za svoje favorite do kraja ove sedmice OVDJE. Ne zaboravi da upravo glasovi publike i ovog puta odlučuju ko će se naći na samom vrhu i zauzeti naš “Vrući tron”.

Možda će vam se svidjeti i ovo...