Jelen pivo
Header

Bend KUD Kuvajt predstavio singl “Drugi”

FB: KUD Kuvajt

Poslije  prve pjesme “Moj najdraži sport”, mostarski bend KUD Kuvajt predstavlja drugi singl naziva “Drugi”. Iako je pjesma nastala sada davne 2014. godine kao nuspojava ljubavnih jada, ostala je u ladici dugih sedam godina. 
Singl “Drugi” je snimljen u šestom mjesecu ove godine u MASS Studios kod Gabrijela Prusine koji je uradio i mix&master pjesme, a nekoliko mjeseci kasnije video produkciju potpisuje Slaven Marinčić.
“U ladici imamo još nekoliko spremnih stvari, a već smo se dali u posao na treću pjesmu koju planiramo početkom iduće godine i objaviti. Nadamo se da će slušaoci uživati u našoj pjesmi, ako budu upola uživali kao mi stvarajući je, znači da smo mi duplo više uživali”, šaljivo napominju članovi benda.
Na novoj pjesmi radili su: Marko Palameta na klavijaturama, Mirko Bukovac na bass gitari, Josip Perić na bubnjevima i Matej Vrebac kao vokal i gitarist.
Bend je svirao dugi niz godina pod različitim imenima isključivo kao cover bend, ali ističu da su se početkom ove godine odlučili za pravu stvar – raditi autorske stvari,

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...