Jelen pivo
Header

Sopot na “Vrućem tronu”

Na Vrućem tronu ostaje banjalučki bend Sopot sa numerom “Jednog dana”! Boravak su produžili za najmanje sedam dana, zahvaljujući najvećem broju vaših glasova, na čemu im čestitamo!

Sa četvrtog na drugo mjesto se pomjerila numera “Nova godina nije se dogodila” benda Vatra, dok se na trećoj poziciji našla pjesma “Sama” benda Urban&4.

Jedan korak unazad napravio je singl benda Dubioza Kolektiv “Kafana” te sada zauzima četvrto mjesto. Na sredini liste se našao višestruki osvajač regionalnog “Vrućeg trona”, muzičar Zlatan Karić sa numerom “Wipe yo ego”.

Numera “100 days” benda Urban Instinkt krasi šestu poziciju, a u stopu je prati veliki regionalni hit, singl “Dvadeset” Marčela. Na osmom mjestu se našao drugi singl mladog benda Sajber Banditi pod nazivom “Još nije vrijeme za to”.

Na devetom mjestu predstavljamo novi singl još jednog mladog i perspektivnog benda. U pitanju je numera “Invazija”, kojom bend Skrlet najavljuje novi, drugi album.

Na kraju liste donosimo još jedan novitet, numeru ”Ajmo da plešemo” najmlađeg pank rok benda u Srbiji Keni nije mrtav.

Procedura je poznata, do nedjelje naveče glasaj za svoje favorite i pomozi im da dođu na najsjajniju poziciju – “Vrući tron”.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...