Jelen pivo
Header

Bend Sopot u Beogradu snima novi singl!

Banjalučki bend Sopot u Beogradu snima novi singl, koji bi uskoro članovi benda trebali predstaviti publici. Radni naziv nove pjesme je “Jednog dana”, otkrivaju članovi benda, koji sa nestrpljenjem čekaju da predstave nešto novo svojoj publici.

Dodaju da nova pjesma ima sjajan tekst, veoma ličan i slojevit, a zvuk će definitivno biti osvježenje i za bend i za publiku, te se nadaju da će premijera biti što prije. Članovi benda već uveliko rade i na planu snimanja video spota za novi singl, te razmatraju scenario i potencijalne režisere.

“Pjesmu snimamo u “Siene” studiju, a producent je Vojo Aralica. Sretni smo i zahvalni što nam se ukazala prilika da radimo sa njim, imajući u vidu da je zaista vrhunski producent, koji je sarađivao sa mnogim autorima i izvođačima, kao što su Bajaga, Zdravko Čolić, Goran Bregović, Van Gogh, Kolja i mnogi drugi”, poručuju članovi benda.

Bend Sopot je jedno vrijeme bio odsutan sa muzičke scene, ali sada članovi benda najavljuju povratak sa novim singlom, te ističu da ovo nije sve. Radiće intenzivno na novom albumu, kao i singlovima, kojima planiraju periodično obradovati publiku.

Bend u narednom period fokus stavlja na stvaranje nove muzike, te će tokom ove kreativne faze publika ipak sačekati malo na njihove nove nastupe.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...